x
Stiko Per Larsson

Stiko Per Larsson
Musikbåten Blidösund
D. 2016.12.10 Kl. 18:30

Stiko Per Larsson
Stiko har i sju år vandrat hemifrån Dalarna genom Sverige sommartid och gett konserter, sommaren 2016 ger han sig ut för den åttonde gången och framåt höstkanten når han Musikbåten. Stiko har en hängiven fanskara, trots att han aldrig riktigt nått ut till den stora massan. Jan Gradvall skrev i april 2013: "Musikaliskt för Stiko Per Larssons musik tankarna till Mumford & Sons och Springsteens album med Pete Seeger-tolkningar. Han har hittills vandrat på grusvägarna men siktar på motorvägarna." (12/10)

Följ med Musikbåten Blidösund på en härlig kvällskryssning! Färden går oftast ut mot Vaxholm på hemliga vägar eller också kanske vi tar en sväng ner i Skurusundet. Det händer även att Blidösund rundar Södermalm och går in i Mälaren för att passera Drottningholms Slott och vända åter genom Hammarbyslussen till Skeppsbron där kryssningen alltid avslutas klockan 22.15. Artisterna uppträder i Blidösunds aktersalong i två set, så oavsett om du äter på första eller andra dukningen finns alltid möjlighet att se artisterna.

Möjlighet till mat: Beroende på vilken biljettyp du väljer finns det olika möjlighet till att äta något under båtturen. Läs mer om våra biljettyper här http://www.blidosundsbolaget.se/popup/biljettyper/
• Avgång: 18.30 (ombordstigning 17.50)
• Från: Skeppsbron nedanför Slottet
• Åter: 22.15