x

Sten & Stanley
Kulturhuset Komedianten
D. 2016.13.10 Kl. 19:30

Nu laddar bandet om efter den så oturliga halkolyckan på bandets Ebbe Nilsson som fick konsekvensen att hela vårturnén fick ställas in dagen innan turnéstart. En konsertturné som var i det närmaste slutsåld. Grabbarna har därför redan börjat ladda för att möta sin publik på en minst lika stor höstturné. Konsertdatum är nu satta och biljetterna släpps inom kort.
Säg Sten & Stanley och alla vet vad det är. En institution i svenskt musikliv. Man öppnade dörren till sin publiks hjärtan med låtarna Grindslanten och I Lust Och Nöd. -Vi vill stå för glädje med musiken säger sångaren och bandets huvudperson Sten Nilsson. -Under vissa perioder har nästan allt vi spelat in gått in på Svensktoppen. Oavsett om det var mina sololåtar eller tillsammans med broder Ebbe Nilsson och de andra i Sten & Stanley. Sten och bandet har det oslagbara rekordet på Svensktoppen med hela 64 låtar!
Vi minns låtar som Dröm En Dröm, Tag Mig i Famn, Röd Var Din Mun, Du Och Jag, Tjo Och Tjim Och Inget Annat, Santa Maria, Dra Dit Peppar´n Växer, En Sång Om Kärlek, Rosor Doftar Alltid Bäst När Det Skymmer och självklart signumet och jättehiten Jag Vill Vara Din Margareta.
Nu ger sig dessa giganter ut på en ny konsertturné bland Margaretor och Grindslantar.