x

Stockholm Sjunger Våren 2016
Blå Rummet Västerbottensteatern
D. 2016.01.02 Kl. 18:00


Vill du sjunga i kör?Sjung med oss i vår och avsluta terminen med en häpnadsväckande FILMGALA i Berwaldhallen den 15 maj!

Under terminen övar vi in sånger från olika filmer. Sen klär vi upp oss till tänderna och glittrande intar vi scenen på Berwaldhallen i vår egen FILMGALA: "Stockholm Sjunger at the movies".Har du längtat efter att få släppa ut din röst, ge hals och stämma upp för fulla muggar? I så fall har du kommit rätt!

I Stockholm Sjunger blandar vi högt och lågt, vi sjunger visor, pop, rock, musikal och till och med lite opera har vi gett oss på.

Det viktigaste är inte att det låter bra, det viktigaste är att vi har roligt. Och det har vi. :-)

Dessutom stärker sången hälsan, det visar forskningen. Den kan till och med förlänga livet. Och det tackar vi för. :-)I vår kör behöver du inte ha några förkunskaper eller kunna läsa noter. Vi har inga inträdesprov. Allt du behöver göra är att anmäla dig och betala din terminsavgift, sedan kan du se fram emot en höst fylld av härlig sång!

Vi repeterar in ett roligt och omväxlande program till höstens konsert.

Bland tidigare gästartister finns bl.a. Shirley Clamp, Andreas Lundstedt, Susie Päivärinta, kungl. Operans sopransolist Sara Widén och Kayo.Repetitionerna kommer att hållas i Åsö Gymnasiums aula på onsdagar. Vi övar in en blandad repertoar, som vi sedan sjunger på vår avslutande konsert. I vår kommer vi att avsluta terminen med en storslagen filmgala på Berwaldhallen den 15 maj där vi sjunger musik från olika filmer.I vår hinner vi med hela 13 repetitioner innan konserten. Varje repetition är två timmar, onsdagar 18.30-20.30.Datum för repetitionerna är:

10, 17, 24 februari

9, 16, 23 mars

6, 13, 20, 27 april

4, 11, 12 (genrep 18.00-20.30)GALAKONSERT Berwaldhallen 15 maj kl.19.30Varmt välkommen till Stockholm Sjunger

/Sean Kelly

körledare