x

Chefs Night Goes Caribbean 30/4
Blå Rummet Västerbottensteatern
D. 2016.30.04 Kl. 18:00


Chefs Night goes Caribbean - 30 april 2016



Efter åtta Chefs Night i Rättvik och två på Magasinet i Falun, välkomnar vi våren och er till en gastronomisk upplevelse i världsklass för 11:e gången på självaste Valborgsmässoafton!



Chefs Night Sweden goes Caribbean handlar om vi ska visa upp Dalarna och Sverige för den internationella publiken på St. Maartin Ocean Point i Karibien och vi vill förstås också genomföra den för er matintresserade gourmander på Magasinet i Falun.



Vårt tema för kvällen är ”Dalarnas/Sveriges vackra råvaror”.

Några av de härliga råvaror vi kommer att jobba med så här tidigt på vårkanten är ren rökt i kåta (”souvas”), svamp från våra skogar, löjrom från Kalix, vårabborre från Siljan, nässlor och jordärtskocka. Och Älvdalsrom, förstås.



Härliga råvaror med hög kvalitet och eldsjälarna bakom dessa är nyckeln till att driva oss kockar framåt och ha riktigt kul på jobbet! Låt oss njuta av genuina svenska

smaker denna Valborgsmässoafton.



Väl mött!



Medverkande kockar:



Fredrik Hedlund, Lammet & Grisen, Sälen och Öland

Fredrik Borgskog, Upper house, Göteborg

Christophe Buchet, Sannas+

Fredrik Björlin, Bobergs matsalar NK, Stockholm

Anna Björlin, Lidingö Bröd & Patisserie, Stockholm

Görgen Tidén, Görgen på höjden, Falun