x

7/5 AESTHETIC PERFECTION/STRAND
Blå Rummet Västerbottensteatern
D. 2016.07.05 Kl. 19:00


PlusOne i samarbete med Darkroom & Heden Audio presenterar: Aesthetic Perfection (US) + support: Stereo Juggernaut (UK), Telemark (SE) och Shiv-R (AUS)Aesthetic Perfection (US)

Aesthetic Perfection är ett amerikanskt elektroniskt musikprojekt grundat av Daniel Graves 2000. Missa inte Aesthetic Perfections enda Stockholmspelning i år! Senast de var i Sverige var över ett år sedan, så detta är en exklusiva spelning!

www.aesthetic-perfection.netStereo Juggernaut (UK)

Stereo Juggernaut har landat från yttre rymden med ett högoktanigt sound från framtiden. De är ett Londonband som fascinerar sin publik med sin mörka och romantiska industri alt-rock & roll. Skitigt och graciöst, deras liveframträdande resulterar i en kväll med melankoli, med sångaren Ben Mains schizofrena sångstil.

www.facebook.com/StereoJuggernaut/Telemark (SE)

Telemark grundades i slutet av 2013, som ett soloprojekt, genom multiinstrumentalist och ljudtekniker Elliott Berlin (Aesthetic Perfection, Combichrist, Dubmood, D-Tox). Telemark satsar på att fånga rösten och pulsen från hans verklighet. Telemark är en observation; sekvenser, syntetiserat, akustisk och elektrifierad.

www.facebook.com/telemarkmusic/Shiv-R (AUS)

Ett slagkraftigt men ändå elegant, är Shiv-R är ett monstruöst förföriskt projekt från Australien. Bandet skapar en unik ljud- och visuell estetik.

shiv-r.comDJs under kvällen är The Fixx (PlusOne) och Johnny Batcat (Darkroom).OBS 20 år