x

THE WHITE RAVEN || Support: Mour
GARAGE BAR
D. 2016.13.05 Kl. 17:00


The Tivoli Pop Up tar med sig DJ: Putte Rock & Vinylbars bartender Adam & Alec till Garage Bar i Höganäs. AW från 17.00 med fina burgare & gemyt.THE WHITE RAVEN

Bandets medlemmar träffades för över tio år sedan, men de bildade The White Raven först 2012.

Sedan debuten "Headlights" (2014) har deras singlar passerat 1 500 000 streams på enbart Spotify, och bandet har många hyllade spelningar bakom sig.Startskottet för vad som skulle bli bandets debutalbum kom i oktober 2015.

- Vi åkte till en stuga mitt i skogen på Hallandsåsen och spenderade en vecka där tillsammans. Redan första dagen hade vi börjat skriva ett par låtar och veckan gav oss mer än vi förväntat. Även om bara en av kanske sex låtar från den sessionen är med på albumet, är det nyttigt att kill your darlings också. Från skogen tog vi oss ner till vår egen grotta på Gåsebäck och där har vi spelat in och producerat albumet. I vår egen värld på något sätt.Debutalbumet ”Through Your Hands” släpps den 2 september på vinyl och på alla digitala plattformer. Först ut av de tio spåren är singeln ”Wake Wait”, ett spår som tydligt visar bandets utveckling och som samtidigt slår an de känslosamma toner som kännetecknar The White Raven och deras Anthemic Alternative Rock.”Wake Wait” handlar om att känna oro för sina medmänniskor, i både litet och stort perspektiv. Att vara rädd att förlora någon nära och den överhängande känslan av att livet är okontrollerbart.

”Wake Wait” släpps den 15/4.MOUR

Är ett indiepoprockprojekt signerat Armin Pendek, musiker, låtskrivare och kreatör. Armin släppte MOURs debutsingel “Jag vill att vi drömmer” den 12:e februari. Singeln är första låten från en kommande EP som beräknas vara klar sommar/tidig höst 2016.Sagt om MOUR:

”Du är ju liksom Skånes Peter Gabriel”, hälsar Kristoffer Triumf, skaparen av podden Värvet, när han får höra låten.Lyssna på Spotify här sptfycom/29Sb

Se video här youtube/zseCjJHI2TE

Hemsida mour.nuSociala medier:

Facebook www.facebookcom/mourmusik

Instagram www.instagram.com/mourmusik/