x

John [email protected]åten M/S Harmony
RockBåten M/S Harmony
D. 2016.18.06 Kl. 19:00


Vi fattar det inte riktigt själva…men stolta som tuppar presenterar vi en av detta lands muiklegendarer, enligt många den störste av sin samtid, som gjorde 2 av de bästa plattor som någonsin spelats in i Sverige, de sålde som smör i solsken.

Kanske för att texterna var ovanliga, personliga och utlämnande…. Kanske för att rösten som framförde sångerna aldrig tidigare hörts av liknande slag och kanske för att musiken som omgärdade texterna var så absolut, så känslig och så otroligt bra…en oslagbar kombo helt enkelt….Mannen, myten och legenden vi så klart vill presentera är ingen mindre än

John Holm.. svenska rockpoeters rockpoet.Mannen som gjorde att en hel generation oavsett man gillade hårdrock eller pop eller vilket slag av musik som helst inte kunde värja sig…man föll pladask…från början för den häftiga musiken, den rockiga, den bluesiga och den personliga stilen och arrangemangen…sedan efter genomlyssning för de fina, innehållsrika, eftertänksamma texterna….texter som är lika aktuella nu som då på 70-talet när det kom…..En drömbokning big time…vi känner oss hedrade att få husera en av detta lands just nu mest jagade artist. Men John är noga med vem han samarbetar, med vad för ställe som passar in för att han skall kunna på bästa sätt framföra sina låtar….