x

Open Home Training 22/6
Ridhuset på Sjörup Prästgård
D. 2016.22.06 Kl. 17:30


Open-home träningen 2016 erbjuder en unik chans att få uppleva hur den TV-aktuella hästartisten Tobbe Larsson tränar sina hästar hemma på Sjörup Prästgård.Nellie Berntsson känd från Ponnyakuten, är Skandinaviens största gästbloggare, och medverkar tillsammans med sin syster Smilla, de rider sina egna hästar.Nellie tävlar internationell hoppning och är med i spetsen av Svenska landslaget för juniorer. Även Smilla tävlar internationellt som children ryttare. Nellie och Smilla Berntsson visar hur de tränar sina hästar, och delar med sig av sina bästa träningstips från hästryggen.

Nytt för i år är att det inte enbart handlar om träningen av Tobbes stjärnhästar, utan det blir även premiär för Tobbes nya grupp med frihetshästar. Fokus på årets upplaga är Frihetsdressyr, från marken till häst ryggen. Kommunikation med häst oavsett om man är hästmänniska eller bara vill se samspel och njuta av de vackra hästarna.Nytt ljud system, bekväm läktare finns på plats. Samt fri parkering vid ridhuset för bilar.
 Oavsett vilken plats ni väljer på läktaren så är sikten mycket god.Gårdsbutiken är öppen samt servering finns på plats. I gårdsbutiken hittar ni lite inredningsdetaljer, och Merchandise, så som affischer, armband, nyckelband, väskor, muggar, dvd:er, böcker osv.Tessie, trendigt och prisvärt mode för tjejer, öppnar upp en välfylld butik på Sjörup Prästgård.Ni kan shoppa godbitar ur sortimentet och ta del av många bra unika special erbjudande.Insläpp kl 17.30, gårdsbutiken och servering öppen. Samt möjlighet att avnjuta kaffe och tilltugg på träddäcket utanför ridhuset. Under tiden kan ni beskåda gårdens minsta hästar i hagen.
 Showen startar 19.00 i ridhuset och slutar ca 20.00.
Kort därefter sker signering.Njut av den vackra miljön på Sjörup Prästgården som är byggd 1863.
Tobbe och Nellie signerar efter framträdandet och Merchandise finns till försäljning. 
Filmning är förbjuden under framträdandet.


Det går utmärkt att betala med kort i gårdsbutiken.Hundar får ej medtagasEN UPPLEVELSE FÖR HELA FAMILJEN!