x

Ebbot Lundberg & the Indigo Children
Barnens Ö Krog & Scen
D. 2016.07.07 Kl. 20:00


Ebbot Lundberg har gjort sig ett namn som frontfigur i inte bara ett utan två av den svenska rockhistoriens bästa och viktigaste band. Med Union Carbide Productions kaotiska och provokativa rock'n'roll nådde han internationell kultstatus under andra hälften av 80-talet. Men det var med The Soundtrack of our Lives som han lade världen för sina fötter på allvar.

2013 var Ebbot Lunderg en av deltagarna i TV4s oerhört populära serie Så Mycket Bättre. Hans tolkningar av de andra artisternas låtar visade upp en bredd i hans uttryck och förmågan att omvandla vad som helst genom ett unikt artistiskt filter. Programmet blev ett möte med en ännu större publik än tidigare för Ebbot Lundberg.

Våren 2016 släpptes fullängdsdebuten som soloartist, "For the ages to come".Förband:

Ur Skuggorna

Premiärspelning för Gilbert/Brobacke/Wilson/Norberg/Nahlins nya projekt . Musik i gränslandet mellan genrerna! På ostadiga ben men med djärva mål i sikte. Blås, batteri o strängar skapar ringar på okänt farvatten.Konserterna ges i Båthuset ca 300 meter från krogen, längre in i viken. Konsertområdet med bar och lättare tilltugg öppnar kl 20 och artisterna börjar spela ca 21:30. På krogen serveras en lyxig grillbuffé innan konserten. Boka bord på barnenskrog.se