x

Östen Med Resten 30+
Capellet
D. 2016.23.07 Kl. 18:00


Östen med Resten

Söderbärke Möljanveckan. I år är det 25 året i rad som det körs.

Det firar vi med ett besök av Östen med Resten. Söderbärke var en av de första ställena som bandet spelade på. Nu är de tillbaka!

Skall det aldrig ta slut? Nädå, de ger sig inte. Nu har de hållit på i 30 år + och bli bara roligare och galnare. Succéföreställningen fortsätter. Hösten 2015 började Östen med Resten att fira sitt 30-årsjubileum, det var utsålda hus, dubbla föreställningar i Hudiksvall, Gävle, Söråker, Bollnäs, Indal, Söderhamn m fl. När de nu ger sig ut på sitt 30+ jubileum runt i Sverige får vi ta del av alla deras bästa upptåg och låtar genom åren inkluderat Melodifestivalperioderna + en och annan överraskning. Vem kommer inte ihåg "Hon Kommer Med Solsken", "Pessimistkonsulten", "Maria", "Norrländsk accent" och Jens vackra "Taube tolkningar".

De två senaste åren har bandet turnerat med sin föreställning "Tiggare & Raringar" - en hyllning till anrika Hootenanny Singers. Den blev en totalsuccé - som det mesta gruppen rör vid. Arrangör: HPM Entertainment är stolta att få presentera: Östen, Jens, Staffan och Gunnar i Östen Med Resten - 30+

Längd: 2 x 50 minuter + paus.