x

Karlstad Grand Prix
Tingvalla IP
D. 2016.27.07 Kl. 15:00


ELITEN ÄR REDO. ÄR DU?

27 JULI PÅ TINGVALLA IP

FRIIDROTT I VÄRLDSKLASS

Onsdagen den 27 juli har IF Göta Karlstad nöjet att bjuda in till Folksam Grand Prix på Tingvalla IP.

Karlstad Grand Prix avgörs i år, precis innan avresa till olympiska spelen i Rio de Janiero, med flera av Sveriges bästa friidrottare på plats. Dessa ställs mot högklassigt internationellt motstånd och du har möjlighet att följa dessa tävlingar från första parkett, live i Karlstad. I fjol fick vi bland annat se Andreas Otterling hoppa långt i längd, det blev seger med 8.06, nytt banrekord på Tingvalla IP. Vi fick se flera världsresultat, bland annat genom tjecken Jakub Vadlejch, som kastade över 86 meter i spjut och raderade ut Patrik Bodéns banrekord.

I år avgörs alltså Karlstad Grand Prix som sista tävling innan olympiska spelen i Rio de Janiero. Förhoppningsvis får Sofie Skoog chansen att möta världseliten på hemmaplan i genrepet inför OS, chanserna finns absolut eftersom Sofie redan under vintern klarade OS-kvalgränsen. Vi kommer att få se flera av våra lokala friidrottare så kom och heja på götisterna och friidrottarna från Värmland.

Arrangörsföreningen jobbar nu hårt för att infria löftet om ”friidrott i världsklass” på Tingvalla IP även i år. Den 27 juli är det dags att gå man ur huse för att fylla läktarna på Tingvalla IP!

Varmt välkommen!Biljetter:

Priser, exkl. ev. serviceavgifter

150 kr ståplats

320 kr sittplats

Ståplats ungdom 8 år tom 15 år 75 kr

Ståplats barn tom 7 år Gratis