x
Eric Gadd

Eric Gadd
Barsebäcks Hamnkrog
D. 2016.30.07 Kl. 17:00


Sveriges bäst klädda man och soulkung Eric Gadd kommer till Barsebäckshamn för en unik och intim spelning. Det blir en helkväll med både musik och mat.Sedan debuten i slutet av 80-talet har han släppt elva skivor och fått priset ”Årets Artist” på Grammis hela tre gånger. Han har släppt hitlåtar som "Bara himlen ser på" och "Do you believe in me” och med albumet "The Right Way" nåddes kulmen med 170 000 sålda skivor.

2013 var Eric Gadd med i Melodifestivalen med låten "Vi kommer aldrig att förlora" och släppte den moderna svenska popplattan "Fiende eller vän".

Hans turné 2015 hyllades i media med omdömen som "högklassig Gadd snuddar vid himlen" (Ystads Allehanda), “satte hela konserthuset i svängning" (Blekinge Läns Tidning) och “tajt och svängigt i kubik" (Norra Skåne).Kvällen är en helhetsupplevelse där maten ingår i priset och du kan välja mellan en trerättersmeny eller en stor räkmacka i äkta västkustanda som serveras innan spelningen. Vänligen observera att dryck tillkommer.Trerättersmeny – 995 kr exkl. dryck

(Entré kl. 17:00)Förrätt

Oxcarpaccio serveras med citrusolja, krossad rosépeppar, ruccola samt hyvlad parmesanVarmrätt

Halstrad torskrygg med brynt kaprissmör, nypotatis, knaperstekt fläsk samt citron o dillvippaDessert

Hallon- & jordgubbstiramisuKlassisk räkmacka – 695 kr exkl. dryck

(Entré kl. 18:00)Vänligen observera att vid köp av den klassiska räkmackan är det fri bordsplacering.Övrig info:

Konserten är stående

Åldersgräns: Under 18 år i målsmans sällskapVid köpet får du även ange ev. specialkost/allergier samt antal i sällskapet och kontaktuppgifter.

Observera eftersom konserten är ståplats kommer räkmackeborden dukas av.