x

Urkult
Prästnipans festplats
D. 2016.04.08 Kl. 18:00


Urkult välkomnar både nya och gamla vänner från när och fjärran till Näsåker, där kulturkrockar och gränsöverskridande ger hopp om fred på jorden. Hjälp oss att tillsammans i månens sken, i värmen från eldarna och i musikens rytm bygga broar och riva murar.Näsåker ligger i Ådals-Lidens socken som har runt 1300 invånare. Från Näsåker till staden Sollefteå är det 43 km.Vuxen 870 kr, Ungdom 700 kr, Ålderspensionär 400 krFestivalbiljetten gäller hela festivalen. Eldnatten ingår!

Endagsbiljetten gäller en dag. Fredag eller lördag.

Eldnattsbiljetten gäller hela torsdagen.Åldersgränser: Vuxen 18+. Ungdom 13–17 år. Ålderspensionär 65+. Barn under 13 år går in gratis.Observera att campingplatsen inte ingår i festivalbiljetten. Däremot måste man ha festivalband för att få bo på campingarna under festivalhelgen.

Det finns begränsade möjligheter att ta ut pengar i Näsåker, därför är det bra att ta med sig kontanter. Det är inte säkert att mobiltelefonen har täckning, så bestäm en mötesplats!Urkults mål är att genomföra festivalen i solidaritet med människor och natur, därför är all mat som serveras inne på festplatsen ekologisk och det mesta av avfallet komposteras på plats eller återvinns. Vi eftersträvar att erbjuda lokalproducerade och etiskt schyssta produkter så långt det är möjligt.