x

PUNKGRILLEN 2016
En Arena
D. 2016.13.08 Kl. 17:00


PUNKGRILLEN 2016Nu tänder vi upp grillen och avnjuter burgare o dryck och musik i alla dess former. Första upplagan av PUNKGRILLEN går av stapeln den 13 Augusti på En Arena Globen/Stockholm och det blir en sommarkväll att minnas!På scen:CJ RAMONE (us)

www.facebook.com/OfficialCjRamoneC.J. är mest känd som basist i punkbandet Ramones mellan 1989 och 1996. Under tiden i Ramones bildade C.J. även bandet Los Gusanos. Efter en tid tog han steget vidare och formade sitt soloprojekt under namnet CJ RAMONE och idag har bandet släppt loss två album samt en 7". Deras senaste alster "Last Chance To Dance" visar upp en ny energisk punkrock som för tankarna till klassiska släpp med Ramones och Social Distortion.

Vi välkomnar en CJ och kamraterna till Stockholm för första gången!ADAM NILSSON & INSATSSTYRKAN (se)

www.facebook.com/AdamnilssonsoloStockholms egna söner visar upp det perfekt soundtracket till en solig sommarkväll och folköl. Med melodier och allsång utan dess like kommer bandet förgylla denna kväll med deras punk.ZERO ZERO (se)

www.facebook.com/ZeroZeroSweden/Stockholms stökigaste punk är nu tillagda till denna fest. Fartfyllt och ösig punk som för tankarna till US Bombs, tidiga Turbonegro och Dwarves.THE CIVILLAINS (se)

www.facebook.com/thecivillainsSveriges egna svar på Rancid! Fartfyllt, allsångsvänligt och dansant punkrock som även får den stelaste besökaren att ta en sväng i pogo-piten.DOOJIMAN & THE EXPLODERS (se)

www.facebook.com/doojimanKaxig rock blandat med punk med attityd... Detta är ett gäng att räkna med i framtidens punk/rock Sverige. Ösigt som Hives, energiskt som Turbo AC´s och bra som satan.TRALLSKRUV (se)

www.facebook.com/trallskruvpunkPrecis som namnet avslöjar så är detta ett band som alla kan tralla med i refrängerna till. Med en karismatisk frontman kommer bandet ta med er på en resa fylld med punk, punk och punk.

Bandet kommer spela aukustikt på uteserveringen i den härliga grilldoften.DATUM: Lördag 13 Augusti

PLATS: En Arena Globen (Palmfeltsvägen 1) / Stockholm,SE

INSLÄPP: Grillen tänds 17.00 - Första band 18.00

BILJETTER: www.tickster.seÅLDER: 18+I samarbete med: En Arena, Close-Up Magazine, Tickster