x

Örebro Race Day 2016 9/9 - 10/9
Örebro Race Day
D. 2016.09.09 Kl. 15:00


Örebro Race Day är ett unikt motorevenemang skapat för att hylla och lyfta fram de svenska motorsportsprofilerna. Här hedrar vi de som varit framgångsrika, de som är och de som kommer att bli. Örebro är den region i Sverige som genom tiderna fostrat flest profiler inom motorsporten. Detta vill vi naturligtvis fira och gör så genom att arrangera Örebro Race Day.En adrenalinkick utan motstycke i Sverige!InfoÖrebro Race Day är ett evenemang för många tusen besökare. Det innebär att det kan vara svårt att hitta bra parkeringar. Tänk på att komma i god tid och åk gärna kollektivt.

Vi rekommenderar inte barn under 3 år att besöka evenemanget. Observera att alla typer av barnvagnar är förbjudna av säkerhetsskäl.

Ljudnivån är bitvis väldigt hög och föräldrar måste ta ansvar och se till att barnen har ordentliga hörselskydd. Naturligtvis så ska också vuxna ha öronproppar och/eller hörselkåpor.

Respektera alltid funktionärerna och anvisningarna. Detta för er egen och andras säkerhet.SäkerhetHa respekt för bilarnas hastighet.

Respektera skyltar och avspärrningar.

Respektera funktionärernas anvisningar.

Använd ditt sunda förnuft och hjälp andra att stå rätt.

Alla typer av barnvagnar är förbjudna av säkerhetsskäl.