x
Roger Karlsson

Roger Karlsson
Södra Teaterns Stora Scen
D. 2016.28.09 Kl. 18:30


Från början till nu. Resumé av 21 år som soloartist. En magisk kväll bland vänner & gäster, hjältar och Världens Bästa Band!

Onsdagen den 28 september står Roger Karlsson på Södra teaterns scen i Stockholm. Publiken kan se fram emot en färgsprakande summering av 21 år som soloartist, uppbackad av ett fullriggat band, en blåssektion och gästartister.

Roger Karlsson har sitt musikaliska ursprung i den tidiga punkvågen och har spelat i kultförklarade Inferno och Tuk Tuk Rally. I höstas släppte han sitt sjätte soloalbum Kysser Sörmlands Jord. Skivan fick ett stort medialt genomslag och utgjorde kulmen av en lång karriär som musiker. Så här skriver till exempel Stefan Nilsson från rockbladet.se, ”Den här plattan kommer att värma upp den svenska hösten och vintern. Köp plattan. Lyssna. Gå på konserterna. Frågan är inte vem Roger Karlsson är (han är en jävligt bra rockpoet). Frågan är: vart fan har han hållit hus?” (http://www.rockbladet.se/2015/10/roger-karlsson-kysser-sormlands-jord/)

”På något sätt sammanfattar senaste plattan allt det jag har velat säga under mina år som soloartist. Det känns grymt att nu få göra ett djupdyk i gamla spår, varvat med det nya, tillsammans med några av Sveriges bästa musiker idag”, säger Roger Karlsson.

Till gästartisterna hör Staffan Hellstrand, Magnus Johansson, Tomas Anderssson Wij och Johan Johansson...

Fler namn kommer att presenteras under våren.

Plats: Södra teatern, Stockholm

Datum: 28 september 2016