x
LENA PHILIPSSON - JAG ÄR INGEN ÄLSKLING

LENA PHILIPSSON - JAG ÄR INGEN ÄLSKLING
Conventum Arena
D. 2016.28.10 Kl. 18:30


Lena Philipsson på turné med succéshowen "Jag är ingen älskling” i höst

Lena Philipssons nya show "Jag är ingen älskling" har gjort stor succé på Cirkus i Stockholm under våren. Den genuina och kärleksfulla föreställningen höjs till skyarna i media. "Jag är ingen älskling" får 5 av 5 i betyg av Aftonbladet som skriver att det är "det bästa hon har gjort". Expressen menar att "hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig" och ger 4 av 5 i betyg. Nu är det klart att den populära showen åker ut på en stor turné i höst som kommer till Conventum Arena den 28 oktober.– Jag ser verkligen fram emot att åka runt i landet med en egen föreställning igen, det är ganska många år sedan sist. Den här showen är dessutom jätterolig att göra med så mycket egenskrivet material och personligt berättande. Jag känner att jag får vara mig själv fullt ut, säger Lena Philipsson.Showen ”Jag är ingen älskling” har regisserats av Emma Bucht ("En man som heter Ove", "Treater”, "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan, P3 Guld) har gjort scenografin.

Åldersgräns 13 årMenybiljett info:

Kom till Conventum Arena och ät Conventums härliga middagsbuffé innan föreställningen. Pris 295:- plus ordinarie biljettpris.

Örtt-och senapsbakad fläskfilé, BBQ-bakad kycklingklubba, Kallrökt lax med rucola och parmesan, Potatisgratäng, Örtrostad potatis, Ratatouill, Coleslawsallad, Tomat-och löksallad, Grönsallad, Krämig paprikaröra, Bearnaisesås, Brytbröd, Ostcrème med örter.

Kaffe & kaka