x

LALEH, Kristallerturnén 2016 Skellefteå
Skellefteå Kraft Arena
D. 2016.19.11 Kl. 18:30


SKELLEFTEÅ KRAFT ARENA

LÖRDAGEN DEN 19 NOVEMBER 2016 kl. 19.30.



Lokal arrangör For Events

Presenteras av Lost Army



Laleh släpper det första smakprovet från nya albumet "Kristaller" och meddelar att hon åker ut på arenaturné med popband och sinfonietta i höst.



Laleh spelar i Skellefteå Kraft Arena lördagen den 19 november.



Det är lätt att urskilja Laleh från artistskaran. Med sin otämjbara energiska själ levererar hon rakt från hjärtat, vare sig det är på svenska genom låtar som ”Goliat", eller på engelska i "Some die young” eller debutmegahiten ”Live tomorrow”.



Sedan dess har Laleh nått stora framgångar som låtskrivare och producent i USA samt slutfört sitt eget nya album. Nyligen såg vi henne också debutera i amerikansk tv med singeln ”Welcome to the show” tillsammans med amerikanska artisten Adam Lambert.



"Bara få va mig själv” är den första låten som släpps från nya albumet "Kristaller" som släpps i september. Singeln har premiär på Spotify kl. 00:00 på onsdag 6 april och släpps samtidigt till radio.

På fredag den 8 april finns den ute på alla plattformar.



Knappt någon månad efter att nya albumet släppts kommer Laleh åka ut på turné. Med sig har hon inte bara sitt popband utan även sinfoniettan Modern Fantazias under ledning av dirigenten och arrangören Hans Ek. Tillsammans med över 30 musiker på scen kommer de att bjuda på en helt unik genreöverskridande arenakonsert av både nya och klassiska Laleh-låtar i helt unika versioner.



Max 10 biljetter.

Åldersgräns 13 år.

Serviceavgift tillkommer.



Rullstolsplatser bokas hos Turistbyrån Skellefteå på telefon 0910-452500.

Grupper om minst 20 personer bokar via mejl på sofia snabel-a forevents punkt se



Helene Wigren tel. 070-7527605 eller mail. Helene punkt Wigren snabel-a prbeyond punkt se