x

WEEPING WILLOWS Avslutar Sommaren
Rademachersmedjorna
D. 2016.04.09 Kl. 16:30


Weeping Willows till Rademachersmedjorna!

Bandet avslutar sommaren i Eskilstuna - för femte gången.20-årsjubilerande Weeping Willows har spelat sig in i Eskilstunapublikens hjärtan. I år har 20 år gått sedan Weeping Willows bildades. Det som började som ett coverband med romantiska ballader på repertoaren utvecklades snart till ett band med en egen älskad låtskatt. Comebackalbumet ”The Time Has Come” från 2014 gick direkt in på albumlistans andraplats, och i mars släpptes bandets nionde fullängdsskiva.

När det känns som om hatet är nära att besegra kärleken. När världen är som allra kallast, då släpper Weeping Willows ett album som innehåller precis det vi saknar. ”Tomorrow Became Today” är den varma omfamning vi alla behöver så väl.De senaste åren har bandet gästat Eskilstuna för utsålda konserter på bland annat Royal och Marys Café.

Söndag 4 september ges Eskilstunaborna årets chans att avnjuta det populära bandet, där sångaren Magnus Carlsons stämma av många kallats landets bästa.

Weeping Willows två decennier firas i sommar med bland annat en turné som inkluderar en konsert på Dalhalla, och i höst ses och hörs Magnus Carlson i TV4's succéprogram "Så mycket bättre".

Två dagar efter Dalhalla är det dags för den årliga traditionen.

- Vad roligt det ska bli att spela i Eskilstuna igen. Vi brukar välja att avsluta sommarens konserter där. Denna gången ville vi återvända till scenen i Rademachersmedjorna där vi gjorde en mycket lyckad spelning för några år sedan, hälsar Magnus Carlson.Biljetter släpps onsdag 4 maj, och finns på Tickster.com, ICA Safiren, Reetro Café och Eskilstuna Tourist Center.