x
Eric Gadd

Eric Gadd
Restaurang Falsterbo Strandbad
D. 2016.29.07 Kl. 17:00


Sveriges bäst klädda man och soulkung Eric Gadd kommer till Falsterbo för en unik och intim spelning. Det blir en helkväll med både musik och mat.Sedan debuten i slutet av 80-talet har han släppt elva skivor och fått priset ”Årets Artist” på Grammis hela tre gånger. Han har släppt hitlåtar som "Bara himlen ser på" och "Do you believe in me” och med albumet "The Right Way" nåddes kulmen med 170 000 sålda skivor.

2013 var Eric Gadd med i Melodifestivalen med låten "Vi kommer aldrig att förlora" och släppte den moderna svenska popplattan "Fiende eller vän".

Hans turné 2015 hyllades i media med omdömen som "högklassig Gadd snuddar vid himlen" (Ystads Allehanda), “satte hela konserthuset i svängning" (Blekinge Läns Tidning) och “tajt och svängigt i kubik" (Norra Skåne).Kvällen är en helhetsupplevelse där maten ingår i priset och du kan välja mellan en trerättersmeny eller en stor räkmacka i äkta västkustanda som serveras innan spelningen. Vänligen observera att dryck tillkommer.Trerättersmeny – 995 kr exkl. dryck

(Entré kl. 17:00)Förrätt

Toast SkagenHuvudrätt

Kalvrygg med sparris, ramslök, nypotatis och skyDessert

Rabarberkompott med jordgubbar, crumble och vaniljKlassisk räkmacka – 695 kr exkl. dryck

(Entré kl. 18:00)Övrig info:

Åldersgräns: Under 18 år i målsmans sällskap

Vid köpet får du även ange ev. specialkost/allergier samt antal i sällskapet och kontaktuppgifter.

Observera eftersom konserten är ståplats kommer räkmackeborden dukas av.