x

Miriam Bryant + Hoffmaestro
Societetsparken
D. 2016.08.07 Kl. 18:00

Miriam Bryant support: Hoffmaestro

Miriam Bryant har på kort tid gått från att vara en av Sveriges mest lovande artister till att infria de högt ställda för¬väntningarna, och mer därtill... redan 2013 sålde Singeln ''push play'' dubbel
platina och blev en av P3:s mest spelade låtar, vilket även gav henne en nominering till P3 Guld som årets nykomling. men det var ju i och med "Så Mycket Bättre" i höstas som hon fullkomligt exploderade
i det svenska folkhemmet.
Kaxig, respekt-lös och ofantligt begåvad träffade hon klockrent i tv-publikens hjärtan, och t ex har hennes versioner av "Sista morgonen" (som ju i Miriams version blev "one Last time") och "Ett sista glas" har streamats över 30 miljoner gånger på Spotify. i vår och sommar ger hon sig ut på turné, vilket den 8 juli alltså tar henne till Societetsparken i Varberg.
Det missar vi inte, eller hur?

Hoffmaestro är det väloljade turnémaskineriet som gått från klarhet till klarhet på sina segertåg runtom i landet, och har nu cementerat sin position som ett av sveriges bästa och mest sevärda liveband. Dessutom har deras hit ''Highway Man'' nu hela 43 miljoner streams på Spotify.

Miriam Bryant & Hoffmaestro gör endast två konserter tillsammans i sommar - Varberg 8 juli och Halmstad 20 juli. så passa på! boka in, köp biljetter - det här blir sommarens partykväll!


Lite saker att tänka på:
Grindarna öppnar 18.00
Kom i god tid. Miriam Bryant inleder sedan Hoffmaestro

Vi har försäljning av Öl o Vin etc. samt god mat.
Medtag i möjligaste mån kontanter, för att snabba på köerna.
Paraplyer, stolar, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.
Ej heller egen mat o dryck.

Öppnar 18.00
Konsert start ca 19.30

Åldersgränsen är 13 år, pga socialstyrelsens regelverk. (SOSFS 2005:7).

www.nojet.se