x

Tomas Andersson Wij Spelar Med Mauro Scocco Och Kleerup
Kulturens hus - Stora salen
D. 2016.20.05 Kl. 19:30

Under hösten gjorde Tomas Andersson Wij fyra utsålda spelningar tillsammans med gästartister under namnet "Tomas Andersson Wij spelar med”. Kvällen med Mauro Scocco och Kleerup hyllades i Dagens Nyheter med 4 av 5 i betyg. Trion trivdes så bra på scen tillsammans att de bestämde sig för att komma till Umeå och Luleå i maj.

Tomas Andersson Wij (TAW) har gjort nio album och byggt sin publik genom att turnera, ofta bara med gitarr och långa, berättande mellansnack.

När "Tomas Andersson Wij spelar med” i höstas gästades av Mauro Scocco och Kleerup delade Dagens Nyheter ut 4 av 5 i betyg och skrev "att det finns en publik kan ingen tvivla på och efter en kväll som denna är det svårt att inte tro att även Mauro Scocco gillade det”. Konserten bjöd på ett sällsynt framträdande av Mauro Scocco och sålde snabbt slut.

I februari gjorde TAW tillsammans med Mauro Scocco och Kleerup ytterligare två kvällar i Malmö och Göteborg. De spelade sina låtar i akustiska versioner, bytte låtar, kompade varandra och pratade om allt från arbetsprocesser till livet och kärleken. Båda spelningarna sålde slut på nolltid.

Arr: Blixten & Co
Längd: ingen info