x

David Carbe Kvartett På Turné
Dergårdsteatern
D. 2016.09.10 Kl. 16:00

David Carbe Kvartett åker ut på höstturné och kommer söndagen den 9 oktober till Dergårdsteatern i Lerum för en konsert fylld med svängig, finstämd och rockig musik! En varierad show med musik av bl.a. Elvis, Elton John, Ted Gärdestad, Frank Sinatra, Chuck Berry, Benny Andersson och Charlie Norman.
Kvartetten, bestående av David Carbe (piano, sång), Johan Walter (gitarr), Simon Johansson (bas) och Jacob Linde (trummor), har gjort både utsålda och bejublade konserter i städer som Alingsås, Kungälv och Borås, och i oktober är det alltså äntligen dags att inta Dergårdsteaterns scen!
David Carbe är en 23-årig aktivt frilansande pianist, sångare och entertainer från Kungälv. Han har bland annat gästspelat med Robert Wells på ett femtiotal konserter runt om i landet (inte minst på Dergårdsteatern i Lerum!), spelat förband till Jill Johnson, fått pris som ”King of Piano”, Västanvinds Taubestipendium samt Mimers Kulturstipendium. Nu ser han mycket fram emot att få komma till Dergårdsteatern och underhålla Lerumsborna med sin show!
På scenen får ni även möta den mycket begåvade sångerskan Hanna Boquist som gästar konserten. Trots sin unga ålder är hon redan en mycket etablerad och flitigt engagerad vokalist med en röst som få. Räkna med gåshud i en och annan Helen Sjöholm-klassiker!
Varmt välkomna på en konsert fylld med härlig musik, virtuositet och mycket spelglädje!
Konserten är 2.5 tim med paus
”En varm och innerlig stämning”
”En entertainer vid pianot” - Alingsås Tidning
”Publiken bjuds på en salig blandning artister och genrer” - Lerums Tidning
”Ställde mig upp för att delta i stående ovationer” - Borås Tidning

”Carbe både spelar, sjunger och underhåller som konferencier med mycket humor” - Kungälvs-Posten
Biljetterna finns även att köpa på Lerums Medborgarkontor, 0302-52 20 00.