x

The Stones (UK) - the Rolling Stones Tribute
Flygeln
D. 2016.26.11 Kl. 19:30

The Stones från England räknas som Europas och ett av världens absolut bästa Tribute till Rolling Stones.

Med all energi och karisma från orginalbandet bjuder The Stones på en känslig och väldigt lik hyllning både musikaliskt och till utseende. Givetvis med autentiska instrument och utrustning som Rolling Stones använde under 60 och 70tal.

I den första delen följer vi Rolling Stones 60tal under Brian Jones-eran med de tidstypiska låtarna som tex Let’s Spend The Night Together och Paint It Black.
Del två går genom Mick Taylor och Ronnie Woods-erorna med mer rock och nattklubbskänsla som Start Me Up, Miss You och It’s Only Rock ‘n Roll.

Sångaren Ben Wattam ser ut som Jagger, rör sig precis som Jagger och framförallt sjunger som Jagger och skapar den speciella känsla och energi som gjort Rolling Stones konserter bejublade i mer än 50 år. The Stones har under sina 9 år skapat en show som växt till en fullskalig Rolling Stones-konsert när bandet var som bäst.
Legendariska Rolling Stones grundades i London 1962. Världskända som “The Greatest Rock ‘n’ Roll Band in the world” med över 200 miljoner sålda album och hits som Satisfaction, Start Me Up och Jumpin Jack Flash, Brown Sugar och Angie för att nämna några.

Gör som publik över hela Europa, upplev en kväll med musik från ett av världens bästa band genom alla tider. För alla som gillar Rolling Stones är den här showen ett måste att se! Publiken dansar ofta vilt i gångarna och kommer och ser showen igen och igen.

“Bjöd på konsert i världsklass!” - Norran

"More of a reincarnation than a tribute band"

"The Rolling Stones, recreated to absolute perfection" - Winding Wheel Theatre

Längd: Ca 2 h 20 min inkl. paus


Handikapplats bokas genom Turistbyrån, tel: 011-155100 eller Ticnets Call Center, tel: 077-1707070