x
Ben - a Tribute to Michael Jackson

Ben - a Tribute to Michael Jackson
Gävle Konserthus
D. 2017.01.04 Kl. 19:30

Det finns många Michael Jackson tribute-konserter i världen, några kan koreografin men kan inte sjunga, andra sjunger bra men kan inte koreografin. Det är nästan omöjligt att hitta någon med förmågan att inte bara uppträda live utan också att autentiskt fånga essensen och magin Michael Jackson skapade.
Med sin fascinerande, energiska och dynamiska show, kommer Ben ikväll att ge dig ett smakprov på hur det kunde vara att se Michael Jackson LIVE.

Ben sjunger varje låt helt live, han har fulländat varje dansrutin och besitter bilden och den karisma precis som "The King Of Pop" själv hade. Ben är ständigt på turné med sitt team av professionella dansare, musiker och ljud/ljustekniker, alla håller högsta kvalitet inom musikbranschen vilket garanterar att göra din upplevelse till en sann Michael Jackson Spectacular.

Det kommer alltid bara finnas en Michael Jackson och även om vi tyvärr förlorade honom, kommer hans arv alltid fortsätta. Han var den störste underhållare världen någonsin har sett, en musikalisk legend och hans kreativa geni kommer att fortsätta att inspirera människor över hela världen under många år framöver.

Ikväll du kommer att se något mer än bara en hyllningsshow, "Tonight mina damer och herrar presenterar vi stolt för dig, The Greatest Tribute to Michael Jackson i världen, Ben!"

Detta är verkligen "the real thing". Den allra bästa hyllningen till kungen av pop på planeten!

Spellängd: 2 tim 30 min inkl. paus

Arrangör: EuroEntertain

Rullstolsplatser finns men måste bokas i Gävle Konserthus biljettkassa, tel: 026-172900

För gruppbokningar vänligen ring: 026-172913