x

Konsert Och CD Album Launch - John Leo Carter
Kalmar Teater
D. 2016.27.05 Kl. 19:30

John Leo Carter lanserar sitt nya album "No Monsters only Toys" på Kalmar Teater, den 27 maj. Denna efterlängtade produktion levererar en distinkt enhet, en produktion unik i sitt slag. John Leo uppmärksammar det vardagliga genom rösten och höjer det med en skörhet som ger en ny dimension i sitt sammanhang. Han skapar nya nivåer och bygger sina låtar tillsammans med många musiker och därmed skapar ett kraftfullt uttryck, en rörelse framåt i tiden. John har en mycket stark närvaro i rösten och tar publiken med sig på musikalisk resa och lämnar inte sin publik oberörd.
John Leo Catter beskriver sitt nya album: ” No monsters only Toys” "I två års tid har jag arbetat med produktionen, jag är mycket nöjd med resultatet och jag har jobbat med så många fantastiska musiker som bidragit olika stilar och instrument. Det är tillsammans tolv låtar som skapar en berättelse samtidigt musikaliskt gör varje låt en enskild resa. Vad jag hoppas att publiken kommer dela och ärlighet, den inre kamp som vi alla måste ta itu med. Vikten av en familj och vikten av att hålla ut en hand till våra medmänniskor "

Alla 12 spåren från CD:n kommer att framföras live av John Leo Carter och några av musikerna.

Ingen paus

Musiker som har spelar på Albumet
Emilia Amper Nyckelharpa.
Vyvienne Long Cello.
Harald Erici Piano.
David Adam Säckpipa , flöjter
Mattias Thunell trummor.
Rickard Eriksson Bass
Alaa Al Saadi Sång
Fincha Carter Sång
Tora Grahn Sång.

Rullstolsplatser
Det finns två rullstolsplatser på Kalmar Teater. De är placerade på rad 9 parkett.
Rullstolsplatser bokas via Kalmar BiljettCentrum tel. 0480-421010

Biljettkassan
OBS! BETALADE ELLER BOKADE BILJETTER KAN INTE HÄMTAS UT PÅ KALMAR TEATER!

Hörselslinga
Mottagare i 2 delar fås av vaktmästarna vid förfrågan som även ger instruktion. Bäst mottagning från 4:e rad parkett samt 1:a rad(balkong). 2:a(balkong) rad fungerar, men bättre på 1:a. Undvik 3:e rad (balkong).

Garderob
Kalmar Teater har krav från brandmyndigheten på inhängning av ytterkläder i garderoben. Garderobsavgift 20:- Endast kontant betalning i garderoben.