x

Dia Psalma + Asta Kask + De Lyckliga Kompisarna LIVE!
NÖJESFABRIKEN
D. 2016.11.11 Kl. 19:00

Sveriges äldsta musiktidning Close-Up Magazine fyller 25 år och jagar ut tre av rikets största punkakter på ett sex dagar långt kalas! Vi har tidigare haft äran att få besök av samtliga vid olika tillfällen. Nu när de är samlade kan det inte bli annat än magiskt! En helkväll med allsång, pogodans & glada miner!

Banden i sig kräver ingen ytterligare presentation om du någon gång kommit i kontakt med svensk punk, men vi bjuder väl på ett par rader/länkar;

DIA PSALMA

Bandet reste sig ur askan utav Strebers och släppte sin debut ”Gryningstid” vid precis rätt tidpunkt. Punk med inslag utav folkmusik och hårdrock är ingredienserna för bandets succé!

ASTA KASK
Ständigt aktuella! De har alltid gått sin egen väg och håller sig vitala, hungriga, förbannade, och relevanta även nu efter över 35 år. Punk med inslag utav hardcore som inte backar för att vara en nagel i ögat på samhällets översittare!

DLK
Gruppen låg i bräschen på den andra punkvågen och få äro de som inte sjungit med i deras hits som ”Ishockeyfrisyr” m.fl. Med nya plattan ”Bara Tiden Är Ny” har Mart Hällgren än en gång befäst bandets position inom svensk trallpunk!

Dörrar 19:00 Live 20:00 & Framåt!
OBS 18ÅRSGRÄNS!