x
Doug Seegers

Doug Seegers
Halmstad Slott
D. 2016.02.07 Kl. 19:00

Doug Seegers

Det kommer att finnas tak på alla platserna. Paraply är inte tillåtet.

Starttiden för denna konsert är ändrad till kl 19.00.

Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige. Som sålt platina av sitt debutalbum, legat högt på försäljningslistorna med såväl duettalbum med Jill Johnson som julalbum. Han har gjort nästa 200 konserter och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat. Allt det där är historia nu, men Doug Seegers framgångssaga fortsätter, om än i annan skepnad. Kanske är andra kapitlet inte lika spektakulärt som det första, men inte mindre anmärkningsvärt och häpnadsväckande.
Doug Seegers nya album ”Walking On the Edge of the World” visar med all önskvärd tydlighet att han inte är en dagslända utan en fullfjädrad artist och låtskrivare. Nio av de tolv spåren på ”Walking On the Edge of the World” är egna låtar och standarden på låtskriveriet är nästan löjligt hög.

Starttiden är ändrad. Ny tid är kl 19.00.

Konserten vara ca 2h inkl paus.

Biljetter
Alla förbokade o förbetalda biljetter ska vara uthämtade hos biljettombud senast kl 14.00 konsertdagen. Dessa biljetter kan inte hämtas på Halmstad slott.
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen.