x
Lena Philipsson - Jag Är Ingen Älskling

Lena Philipsson - Jag Är Ingen Älskling
Västerås Konserthus
D. 2016.08.10 Kl. 19:30

Lena Philipssons nya personliga show "Jag är ingen älskling" har under våren gjort stor succé på Cirkus i Stockholm och åker i höst på riksomfattande turné 30 år efter det stora genombrottet! Den här gången är musiken i fokus och strålkastarljuset riktas mot Lena Philipsson stående längst fram vid scen, samt vid pianot uppbackad av ett sexmannaband. Det blir en genuin och kärleksfull kväll fylld av sprudlande glädje, sväng och förtroliga samtal. Showen "Jag är ingen älskling” är helt enkelt mer Lena och ett unikt tillfälle att uppleva henne när hon är som allra bäst. Den genuina och kärleksfulla föreställningen har höjts till skyarna i media. "Jag är ingen älskling" får 5 av 5 i betyg av Aftonbladet som skriver att det är "det bästa hon har gjort". Expressen menar att "hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig" och ger 4 av 5 i betyg.

 "Jag är ingen älskling” är ännu en stor framgång för Lena Philipsson. Den beskrivs av Aftonbladet som "Känslosamt. Utlämnande. Roligt. Hitlåtar. En sångröst som bara blir bättre och mer innerlig. Den här showen är ljuvlig. Det bästa Lena Philipsson har gjort”.
Förutom några av hennes största hits genom åren innehåller "Jag är ingen älskling” även låtar från Lena Philipssons senaste album med samma namn. Det är första gången på nästan 20 år som hon skrivit all musik själv och resultatet hyllas av recensenterna. Expressen skriver att det är "uppriktigt på ett älskvärt sätt", Dagens Nyheter att albumet består av "tio skinn-på-näsan-sånger” och Aftonbladet att det är ”både inspirerat och självsäkert".

 Showen ”Jag är ingen älskling” är en varm och kärleksfull show som blandar nya låtar med klassiska hits och känslosamma partier med pampiga crescendon. Till sin hjälp på scen har Lena Philipsson ett svängigt sexmannaband och showen är regisserad av Emma Bucht ("En man som heter Ove", "Treater”, "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (P3 Guld, Grammis, Polarprisgalan) har gjort scenografin. 

 Pressröster om Lena Philipssons "Jag är ingen älskling”

 "Det bästa Lena Philipsson har gjort"

/Aftonbladet, betyg 5 av 5
 "Hon har varit lika underhållande förut, men aldrig lika personlig"

/Expressen, betyg 4 av 5
 "SOM jag älskar denna kvinna. Smålands Madonna"

/Nöjesguidens krönikör Frans Strandberg
EndFragment


Arr: Västmanlandsmusiken

Längd: ca 1 tim 45 min (ingen paus)