x
Melissa Horn

Melissa Horn
S:t Nicolai ruin
D. 2016.03.08 Kl. 18:30

United Stage Artist och Nöjet Konsert är stolta att få presentera en av Sveriges starkaste kvinnliga artister på en unik spelplats - S:t Nicolai Ruin i Visby, onsdag den 3 augusti

Hösten 2015 släppte Melissa Horns sitt femte album ”Jag går nu” och hon är nu ute på en omfattande turné på 50 konserter, varav merparten utsålda.

”Det finns få artister i Sverige som klarar av att generera över 20 miljoner lyssningar på sina hits på Spotify, toppa försäljningslistor och dra sådan publik så man bokar in 50 datum på en turné. Men Melissa Horn är unik”
Expressen

”Ett bevis på att en har lyckats som artist är evighetslånga turnéer. Ett annat är att spelningarna inte bara äger rum, utan på rätt ställen. Melissa Horn kan checka av båda.”
Aftonbladet

“I den sårbarheten finns en möjlighet till den där höga guldkaraten som väldigt få artister har och som de flesta bara är duktiga på att härma.”
Svenska Dagbladet

”Melissa var trollbindande och bjöd på en kväll som jag kommer att minnas länge.”
NWT

“Tack vare den genomgående kärleken till musiken finns det en underliggande glädje bakom varje låt.”
Sydöstran

”Det här är en artist som lämnar ut sig, vågar blotta sig och hennes låtar berättar alltid något som går att ta till sig.”
Nerikes Allehanda

Nöjet Konsert har arrangerat konserter i Visby i över 20 år – på bl.a. Östergravar, Kneippbyn, A7 och Gutavallen, med artister som Status Quo, Per Gessle, Rhapsody In Rock, Diggiloo, Ulf Lundell, Lars Winnerbäck, Europe, Joe Labero m fl. Därför är det “med viss vördnad” och stor glädje som Nöjet Konsert nu får möjlighet att arrangera sin första konsert på S:t Nicolai Ruin. MELISSA HORN med band Visby, S:t Nicolai Ruin

www.nojet.se

Lite saker att tänka på:
Grindarna öppnar 18.30
Konsertstart ca 19:30 - Kom i god tid!

Restaurang Frimis erbjuder förtäring från 17:00
med mat och fullständiga rättigheter
Boka bord på tel 0498-21 03 60.


Paraplyer, stolar, kameror, bandspelare, husdjur får ej tas in på området.
Ej heller egen mat o dryck.

www.nojet.se