x
Lena Philipsson - Jag Är Ingen Älskling

Lena Philipsson - Jag Är Ingen Älskling
Kulturens hus - Stora salen
D. 2016.24.09 Kl. 15:30

Lena Philipsson är aktuell med singeln, albumet och showen med samma namn – "Jag är ingen älskling”. Den populära showen har gjort succé på Cirkus i Stockholm under våren och nu är det klart att det bli en stor turné i höst. Lördag den 24 september är det turnéstopp i Kulturens hus. "Jag är ingen älskling” är en personlig och kärleksfull show där Lena Philipsson blandar sina nya låtar med hits från hennes 30 år i rampljuset.

"Jag är ingen älskling” är ännu en stor framgång för Lena Philipsson. Den här gången är musiken i fokus och strålkastarljuset riktas mot Lena Philipsson vid pianot, uppbackad av ett sexmannaband. Det är första gången på nästan 20 år som hon skrivit all musik själv och resultatet hyllas av recensenterna. Showen får bland annat 5 av 5 i betyg av Aftonbladet som skriver att det är "det bästa hon har gjort".

I showen tar den folkkära artisten upp både allvarsamma ämnen och roliga saker, det blir personligt med mindre fasad helt enkelt. Om ”Jag är ingen älskling” säger Lena Philipsson själv såhär: – ”Det är genomarbetat, glammigt och snyggt, men också lite nära i tonfallet. Det är en ny utmaning och känns som en spännande kontrast till de stora showerna att pröva något mer nertonat och avskalat”.

”Jag är ingen älskling” har regisserats av Emma Bucht ("En man som heter Ove", "Treater”, "Bröderna Luuk") och Helena Dillén (Grammis, Polarprisgalan, P3 Guld) har gjort scenografin.


Arr: Kulturens hus
Längd: ca 1 h 40 min, ingen paus