x

Hitmen Beatlemania - YEAH YEAH YEAH
Garden, Konsert & Kongress
D. 2016.23.09 Kl. 20:00


YEAH YEAH YEAH

Året var 1963. Medan vuxengenerationen förfasade sig över 4 "långhåriga" engelsmän som spelade farlig musik drabbades ungdomarna i Sverige och övriga världen av hysteri i något som skulle komma att kallas Beatlemania. Efter nästan 300 spelningar i Liverpool, otaliga klubbspelningar i Hamburg och turnéer i England med usla gager gjorde så Beatles sin första utlandsturné till Sverige. De medverkade i Tv-programmet Drop in, sjöng She Loves You - Yeah Yeah Yeah och succén var ett faktum. De som hade förmånen att höra dem live vittnade om en enorm spelglädje och vitalitet som slog ner som en blixt i musikvärlden.


Vi i bandet är mycket glada att få framföra den underbara Beatlesmusiken för tredje året i rad i fina Konsert & Kongress. Även denna gång bjuder vi på live-quiz, konsert och dans. Konserten kommer till stor del att innehålla Beatles mest kända hitlåtar, d.v.s. de som oftast gick rakt upp till första plats på programmet tio-i-topp som man absolut inte fick missa.

Varmt välkomna till en lång, skön kväll med fantastisk musik skapad av John Lennon, Paul McCartney och George Harrison!

Några omdömen från tidigare konserter:

" Det var hög klass på framförandena av Hitmen Beatlemania såväl vokalt som instrumentalt"(Recension VästerviksTidningen)

" Det blev en lång och varm och härlig kväll med ett fyrtiotal låtar på rad från scenen. Och nog hade gästerna repeterat alltid, så att hundratals textstrofer satt i minnet och tjusiga sångstämmor och insatser på plats."
(Recension SörmlandsNytt)

" så nära originalet man kan komma"
(Dagens ros ÖC)

" Det var All you need is love med alla på scen i hippiekläder och pärlbandet av hits från det kreativa 1960-talet som fick hjärtat att klappa"
(Recension ÖC)

Medverkande

HITMEN BEATLEMANIA

Tomas Göransson
Jörgen Karlstedt
Anders Kempe
Göran Lagergren
Benny Persner

BEATLETTES
Gunilla Gustavsson
Lotta Kempe
Malin Nordqvist
Ingela Rebo

YESTERDAY STRING QUARTET
Ida Hjertén
Anette Lagergren
Therese Magnusson
Samuel Zethson

Tider för kvällen:
18.00- 19.30 Quiz med förtäring; endast gäster med kombinerad mat- och konsertbiljett.*
19.30- 20.00 Insläpp för endast konsertgäster.
20.00- 20.45 Akt I
20.45- 21.20 Paus
21.20- 22.35 Akt II
22.35- 22.45 Paus
22.45- 00.00 Dans till Hitmen

*I den kombinerad mat- och konsertbiljett ingår quiz och till förtäring serveras Quiche Lorraine med ett glas vin/öl eller lättdryck

Lokal Garden

För mer information och kommande evenemang besök gärna vår hemsida www.konsertkongress.se