x

Friends of Dorothy + Cherokee Death Cats + Stormen Gorm
Röda Sten
D. 2016.18.06 Kl. 22:00

Jonk.se presenterar:
Friends of Dorothy + Cherokee Death Cats + Stormen Gorm
Röda Sten - Göteborg
Lördag 18 juni 2016 kl 22.00
På scen c:a 22.30
Ålder 18 år

FRIENDS OF DOROTHY – på scen 00.30
Stockholms stela gentlemän är här igen. Med tre singlar och en fullängdare i bagaget siktar de mot nytt material senare i år. Internationell press tycker : "Alles melodische, schnelle Songs, die zum wild durch die Wohnung tanzen anregen." Högenerisk garagepunk när den är som är bäst!

Medlemmarna härstammar från klockrena band såsom Henry Fiats Open Sore, Brun dill, Bumblebees... Sexsationals, Oanam och the Aches samt Benjamin fikus,

Lyssna här:
https://open.spotify.com/artist/0BMkQuC5jDifxXa9vuWlYe

CHEROKEE DEATH CATS – på scen 23.30
Göteborgsduon Cherokee Death Cats bildades i en råkall studio vintern 2015 och består av sångaren och gitarristen från Ladida. Lagom till våren tinade de upp och är nu redo att erövra garagescenen. Med trummaskin, skitiga basgångar, ettriga gitarrer och kaxig sång skapar de förförisk elektrogarage som för tankarna till band som The Kils, Le Tigre och Gang of four.

Då¨detta är Cherokee Death Cats andra gig någonsin har jag inte haft nöjet att se dom live ännu men förväntningarna är helt klart höga. Ni som har sett The Cat Killers/ Ladida live vet ni ju vilken karismatisk frontfigur Bea är och med tanke på att Cherokee Death Cats sound är mer pang på rödbetan vågar jag utlova att detta kommer bli en rejäl jävla käftsmäll live!

Till hösten kommer släpps CDC debutplatta. Men tills vidare kan du lyssna på deras demo-material här:

https://soundcloud.com/cherokee-death-cats/cdc-leech-demo
https://m.facebook.com/Cherokeedeathcats/

STORMEN GORM – på scen 22.30
Stormen Gorm är ovädret som får dig att hala segel, blixten från klar himmel. Dom är störtskuren i ditt festival-camp som gör att leran aldrig torkar. Stormen Gorm skövlar skog och rycker av hustak. Stormen Gorm är naturkatastrofen som alla älskar.
https://soundcloud.com/stormen-gorm

jonk.se/showdown
http://www.rodasten.com
www.pusterviksbiljetter.com
Pusterviks Biljetter Facebook