x

Hyllningskonsert Till Ted Gärdestad & Hans Musik
Laxön Halmstad
D. 2016.13.07 Kl. 19:00

Hyllningskonsert, En hyllning till Ted Gärestad & Hans musik

Den 18 februari skulle Ted Gärdestad fyllt 60 år. Han hyllas under jubileumsåret av sitt kompband från 1991-1996 - Rock´n Roll Machine.
13-mannabandet gör en hyllningskonsert i två akter. Bandets tre sångare blandar Ted & Kenneth fantastiska låtskatt med att skildra sina personliga minnen från åren med Ted. Konserterna har genomgående avslutats med stående ovationer och det märks att brödernas musik har lämnat starka avtryck i alla generationer från gammal till nyfödd – vi har alla något minne som kan kopplas till de ofta i radio spelade låtarna.
"En hyllning till Ted Gärdestad och hans musik" startade 2011. Det var meningen att bli en eller ett par konserter, men det blev väldigt efterfrågat och uppskattat. Bandet har antagit fler och fler konsertförfrågningar och turnén fortsätter. De har även producerat en önskad live-inspelad CD med 14 av hyllningskonsertens låtar. De hade svårt att välja bort låtar i den stora mängd material som bröderna Gärdestad komponerade. Visst minns man... Jag Vill Ha En Egen Måne, Satellit, Eiffeltornet, Jag Ska Fånga En Ängel, Låt Kärleken Slå Rot, Himlen Är Oskyldigt Blå, Angela, Ge En Sol, Sol Vind Och Vatten, För Kärlekens Skull m fl På konserten får vi höra både välkända och kanske mindre kända låtar av bröderna Gärdestads material.
Räkna med en magisk kväll i fin miljö och som avslutas med Momo & Luts underbara Eldshow.
Spelningen genomförs i två set på vardera 45 minuter däremellan fikapaus.

Biljetter
Förbokade o förbetalda biljetter ska vara uthämtade senast kl 17.00 speldagen hos biljettombud. Dessa biljetter kan inte hämtas i kassan på Laxön.
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen