x

Visafton Med Ingela & Ingemar Bäckström
Laxön Halmstad
D. 2016.16.07 Kl. 19:00

Visafton med Ingela & Ingemar Bäckström m gästartist, Anders Björk

Paret Bäckström är en vis duo som i 25 års tid har presenterat den svenska visskatten genom att tolka Nils Ferlin, Evert Taube, Povel Ramel, Dan Andersson och andra storheter. Ingmar och Ingela har i flera år uppträtt på Dan Andersson-veckan som hålls i Ludvika kommun. Bland annat i Grängesbergs Folkets park. Ingmar var nära vän med Gunde Johansson och här har Ingmar mycket att återge och gör det också på ett humoristiskt och varmt sätt. Förra året fick Ingmar ta emot Gunde Johansson-stipendiet i Ludvika.

- Ingela är en otroligt bra sångerska som har flera textförfattare på sin repertoar, särskilt kan nämnas Povel Ramels texter som Ingela sätter fart och fläkt på, säger Ingvar Svensson från arrangerande Mötesplats Hangelösa och initiativtagare till konserten. - Ingmar är en utmärkt sångare och musiker, men också en god berättare om människor han mött och spelat ihop med.

Spelningen genomförs i två set på vardera 45 minuter däremellan fikapaus. Kiosken är öppen och tillhandahåller läsk/kaffe/the, fikabröd, godis, glass m.m.
Respektera att Laxön är en alkohol och drogfri mötesplats för alla åldrar.

Biljetter
Förbokade o förbetalda biljetter ska vara uthämtade senast kl 15.00 speldagen hos biljettombud. Dessa biljetter kan inte hämtas i kassan på Laxön.
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen