x

Musikafton Med Kalle Moraeus & Hej Kalle
Laxön Halmstad
D. 2016.03.08 Kl. 19:00

Musikafton med Kalle Moraeus och Hej Kalle
Till Laxön kommer Kalle och hans 5 mannaband Hej Kalle!
Att Kalle Moraeus är född in i en musikalisk familj var det aldrig några tvivel om vad Kalle Moraeus skulle sysselsätta sig med. Efter att som fyraåring fått en mandolin av sina bröder väcktes musikaliteten och passionen. Fiol och gitarr blev senare huvudinstrumenten och valet att studera vidare och ytterligare förkovra sig inom musik var självklart.
Efter år av studerande i Falun och musikhögskolan Göteborg bland annat, hamnade Kalle till slut i Stockholm där ett vikariat i Kungliga Filharmoniska Orkestern väntade. Efter ett par år som vikarie kom så erbjudandet om en permanent plats – Kalle Moraeus var nu en filharmoniker.
I samband med detta rullade studioarbetet på och Kalle blev en flitigt anlitad studiomusiker. En dag hörde en viss Benny Andersson av sig och efterfrågade Kalles tjänster. Tillsammans med sina bröder Olle och Perra tillsammans med Leif Göras och Nicke Göthe kallade de sig Orsa Spelmän. Samarbetet med Benny Andersson har fortsatt ända fram till idag i flera olika sammanhang och tillsammans har de gjort stort avtryck i svensk populärmusik.
Nu är det bara att luta sig tillbaks i stolen och njuta av kvällens underbara musik.

Spelningen genomförs i två set på vardera 45 minuter däremellan fikapaus.

Biljetter
Förbokade o förbetalda biljetter ska vara uthämtade senast kl 17.00 speldagen hos biljettombud. Dessa biljetter kan inte hämtas i kassan på Laxön.
Halmstad Turistbyrå (035-12 02 00) och www.ticketmaster.se
Handikapplatser bokas på Halmstad Turistbyrå 035-12 02 00.
Eventuellt överblivna biljetter säljes i entrén på evenemangsdagen