x
Matt Corby

Matt Corby
Vasateatern
D. 2016.14.08 Kl. 19:30

Matt Corby återvänder till Sverige!

När biljetterna släpptes till Matt Corbys konsert i Göteborg 21 mars sålde de slut snabbare än vad man kan säga "Operahuset i Sydney". Själva konserten blev också en väntad succé. Tyvärr blev väldigt många fans utan biljetter - men nu kan vi glatt meddela att australiensaren återvänder till Sverige för två konserter! Lördag 13 augusti på Mejeriet i Lund och söndag 14 augusti på Vasateatern i Stockholm är det som gäller för Matt Corby i Sverige!

Matt Corby blir den första artisten som uppträder på Vasateaterns scen efter den omfattande renoveringen av den klassiska lokalen! Vasateatern i Stockholm är nu integrerad med Scandic Grand Central, där Corby har spelat vid ett tidigare tillfälle.

Sydneysonen Matt Corbys musik präglas starkt av hans liv och upplevelser - allt från att växa upp i en gospelmiljö till att sälja mackor på Subway, från att turnera med ett kyrkoband till att stå i final i australiensiska Idol. Han har hunnit släppa fem EPs som fått varma mottaganden, sålt guld och platina, fått utmärkelsen "Song of the Year" på australiensiska ARIA Music Awards två gånger ("Brother" från 2011 och "Resolution" från 2013). Men det var först i år som Matt Corby släppte sitt debutalbum - efter ett slopat album och ett par år ute på landsbygden. Men vilket album det blev sen! Med det kritikerrosade och hyllade albumet "Telluric" från mars i år är Matt Corby mer aktuell än någonsin.


www.mattcorby.com.au

www.livenation.se

www.vasateatern.se