x
Mø


Münchenbryggeriet
D. 2016.03.11 Kl. 20:00

Kaxiga beats och en tjock ljudpalett i kombination med en hes popröst av internationell klass har hjälpt MØ att kliva ut i världen med stormsteg. Från genombrottet med singeln 'Waste of Time’ gick det snabbt för Karen Marie Ørstad – numera mer känd som MØ – att ta plats bland världseliten.

Med låtar tillsammans med artister som Iggy Azalea och Diplo dröjde det inte länge innan kritiker och musikfantaster världen över fick upp ögonen för danskans talang. Esuccéamarbetet med Major Lazer och megahiten ‘Lean On’ som toppade i stort sett varenda lista sommaren 2015.

Men MØ briljerar också på egen hand. Hennes debutalbum från 2014 ‘No Mythologies To Follow’ hyllades av en enig kritikerkår. Som en hybrid mellan Lana Del Ray och Grimes visar MØ att det är möjligt att göra radiovänlig musik som fortfarande bjuder på ett djup och musik av oerhörd kvalité.
Trots mängden släppta låtar på nästan ingen tid alls har MØ hunnit med att turnera intensivt i både Europa och i USA. På scen står hennes röst lika starkt som i studion, vi garanterar dans och gåshud om vartannat.

Åldersgräns 18 år.

Dörrar: 19:00
Starttid: 20:00


Arrangör: www.luger.se