x
Billy Talent

Billy Talent
Fryshuset
D. 2016.03.11 Kl. 19:30

Billy Talent aktuella med nytt album - kommer till Sverige!

Det kanadensiska punkrockbandet har genom åren skapat sig ett namn som ekar världen över. Nu är Billy Talent aktuella med ett kommande album och till hösten ser vi bandet i Sverige igen! 3 november är datumet och Fryshuset i Stockholm är platsen!

Biljetterna släpps fredag 20 maj kl. 10.00 via LiveNation.se (http://livenation.se)

Bandet som sålt platina har gått från en indiescen till att bli ett världsnamn. Alla världens hörn har besökts och med låtar som "Red Flag", "Fallen Leaves" och den senaste singeln "Afraid of Heights" är Billy Talent ett band vars ljudvågor har sköljt över hemlandet Kanada - liksom Sverige.

Efter miljontals album sålda är bandet äntligen på väg ut med ett nytt album. "Afraid of Heights" är bandets femte studioalbum och det första sedan "Dead Silence" från 2012. Efterlängtat är bara förnamnet för det kommande släppet!

När bandet beger sig ut på sin turné samarbetar man med organisationen Plus 1 och donerar 10 kr per såld biljett till War Child och F.U.M.S. - för att hjälpa barn i krigsdrabbade områden.

Biljettsläppet är fredag 20 maj och konserten den 3 november lär bli något alldeles speciellt!

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 370 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos biljettombud.Insläppstid: kl 18.30
Konsertstart ca kl 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se