x

LAUGHS! Stand Up 160603 (Magnus Betnér, Mfl)
Hildurs Kök/ LAUGHS! Stand up comedy club
D. 2016.03.06 Kl. 18:30


säsongens sista LAUGHS! avslutas med ingen mindre än Magnus Betnér & Shanthi Rydwall Menon.Den som önskar äta mat bokar bord på info snabel-a hildurskok punkt se eller vis SMS 070-29 896 46! Begränsat antal platser så boka i td!

Mat serveras mellan 18.30-19.30 och meny finns på vår Fb-sida: LAUGHS! stand up eller maila: info snabel-a hildurskok punkt seför mer infoMagnus Betnér

Den humorstil som är karakteristisk för Betnér är inte sällan politisk, ofta liberal och provokativ.Några återkommande ämnen som ofta blir föremål för satir i Betnérs shower är nazism, rasism och religion i alla dess former. Även journalistik, i synnerhet Aftonbladet, har varit ett populärt diskussionsområde. Betnér hävdar ofta i sina shower att yttrandefriheten är det viktigaste som finns och att den måste gälla lika för alla.

Betnér har tilldelats utmärkelsen "Bästa manliga komiker" vid Svenska Stand up-galan 2005 och 2010. Den 8 augusti 2015 tilldelades Betnér också Albert Engström-priset.Shanthi Rydwall-Menon

Karaktärsrik komiker med Adhd

Shanthi är kvinnan med tusen röster. Med sina imitationer och karaktärer har hon tagit sig in på humorprogram hos Sveriges Radio och SVT. Med en intensiv och skarp scennärvaro blandar hon både humor och allvar med ämnen såsom adoption, hudfärg och utanförskap. Detta med inhopp från exempelvis Maria Montazami eller Petra Mede. Shanthi Rydwall-Menon arbetar som föreläsare, komiker och konferencier.