x

Ett Underbart Bröllop. Haradsrevyns Ger Sommarfars
Kläppenteatern
D. 2016.10.07 Kl. 19:00


Ett underbart bröllopHaradsrevyn sätter för andra året upp sommarfars på Kläppenteatern i Boden.Ett stundande bröllop i romantisk lantlig miljö. Hotell Nyponrosen var det enda hotellet värt namnet på flera mils radie. Där hålls även svensexa,bröllopsförberedelser och mottagning.

Brudgummen vid namn Björn vaknar med en kraftig bula och många minnesluckor efter svensexan. Bruden vid namn Elisabeth kommer tidigt till hotellet för att kunna förbereda sig inför stundande vigsel då huset hemma är fullt av släkt och vänner. Parets bestman även Björns barndoms kamrat vid namn Frank dyker upp och inser att han som skall ha koll på läget saknar rätt många bitar i pusslet för att svara på frågor som bruden ställer. Han i sin tur har lite kärlekstrubbel med sin nyinskaffade rätta flickvänn.

Att det sedan dyker upp en lätt ironisk städerska som skall hjälpa till med allt som möjligt kan gå fel, gör det hela ännu mer komplicerat. Brudens mamma Majvor och hennes far Harald infinner sig även dem för att se till att allt går enligt planerna vilket det borde göra då brudens far har ett rysligt humör och lätt brusar upp.

Hotellchefen Dupont är en man med glatt humör och han inser efter ett tag att hans hotell börjar bli lite på schmyrren.I rollerna:Björn - Sofia Lindvall

Elisabeth - Arvid Midbjer

Frank - Mikael Midbjer

Maria - Agnes Midbjer

Marie - Emmy Midbjer

Majvor - Sofia Midbjer

Dupont - Sofia Midbjer

Regi av Angelica Alkberg