x
Sofia Jannok

Sofia Jannok
Nefertiti
D. 2016.03.11 Kl. 20:30

Sommarpratare, Grammis-nominerad, aktuell som skådespelerska och flerfaldigt prisbelönad. Med tre kritikerrosade album i bagaget är Sofia Jannok nu högaktuell med sitt fjärde album "ORDA - This Is My Land" och radiosinglarna "This Is My Land" samt "Snölejoninna".

Sofias musikaliska uttryck ger en känslofylld och storartad upplevelse i gränslandet mellan modern indiepop och tidlös urkraft. Samtliga hennes album har fått strålande recensioner hos en enad kritikerkår och lett hennes storslagna pop till TV-framträdanden på Allsång på Skansen, Moraeus med mera, och Go Kväll, för att nämna några. I höst skådespelar Sofia dessutom i SVT och Canal+ stora dramaseriesatsning Midnattssol. Mot slutet av året kommer även ett dokumentärprojekt med Sofia att visas på SVT.

Efter spelningar och föreläsningar utomlands under våren återvänder Sofia Jannok till Norden i sommar för att spela på flera festivaler och i höst väntar en omfattande Sverigeturné. Missa inte när turnén tar henne till Göteborg och Nefertiti den 3 november!

+++++

Dörrar 19:00
På scen 20:30
Åldersgräns 18 år

Rullstol hänvisas till Nefertiti:
[email protected]
+46 (0)31 711 40 76