x
Nils Landgren & Johan Norberg Chapter Two

Nils Landgren & Johan Norberg Chapter Two
Hotel Stelor
D. 2016.10.08 Kl. 21:00

Vi är stolta över att kunna presentera två av Sveriges främsta musiker i Stelors Lada:
Chapter Two bildade 1987 av gitarristen Johan Norberg och trombonisten Nils Landgren. De har spelat in två skivor och gett över 250 konserter. Skivan Chapter Two nominerades till en Grammis 1990.

Johan Norberg är en av landets flitigast anlitade studiomusiker och har spelat med en stor mängd svenska artister. Han var tidigare också medlem i coverbandet "the Husbands" tillsammans med Niklas Strömstedt, Lasse Lindbom och Micke Syd Andersson. I samarbete med saxofonisten Jonas Knutsson har han spelat in tre skivor under gruppnamnet "Norrland" som alla tre Grammisnominerades 2005, 2006 och 2008.

Nisse Landgren har genom åren varit involverad i många olika sorters musikprojekt: jazz och rock, soul och hip hop, storbandsframträdanden, och för hans egen del, minst 500 album inklusive sådana med stora internationella stjärnor som ABBA, The Crusaders, Eddie Harris, Bernard "Pretty" Purdie, Wyclef Jean och Herbie Hancock. 2008 utnämndes han till hedersdoktor vid Karlstads universitet.

Boka gärna bord på vår restaurang för middag och gör en helkväll av det. Boka på 0498/245155. Under konserten har vi även vår bar öppen i konsertlokalen. Vi serverar även enklare mat ifrån vår grill i samband med konserten from. kl 19.00 Välkomna till en magisk jazzkväll!


Tider
Insläpp kl 21.00
Spellängd 2 h

www.stelor.se