x

Stockholm Rocks - Summerfest 2016
Göta Källare
D. 2016.22.07 Kl. 18:00

Fredag den 22 juli.
Stockholm Rocks - Summerfest

Stockholm Rocks återvänder nu mitt i sommarvärmen! Denna gång blir det ett två dagars event den 22 och 23 juli på Göta Källare, Medborgarplatsen i Stockholm.

Klara Artister för fredag den 22 juli:
Joe Lynn Turner (Us)
Dynazty (Sw)
Hysterica (Sw)

Joe Lynn Turner (Us) - Den föredetta Rainbow, Deep Purple och Yngwie Malmsteen sångaren återvänder till Stockholm efter några års frånvaro. Denna gång är sångarens framträdande fokuserat på de tre Rainbow albumen Difficult To Cure, Straight Between The Eyes och Bent Out Of Shape. Skivorna innehåller klassiker som I Surrender, Spotlight Kid, Can't Happen Here, Stone Cold, Death Alley Driver m fl. Kanske blir det även någon Yngwie Malmsteen och Deep Purple klassiker. En kavalkad av hårdrocks-klassiker utlovas.

Dynazty (Sw) – Med nya albumet Titanic Mass som släpptes nu i april och fått strålande recensioner tar de ytterligare kliv och etablerar sig som ett av Sveriges bästa hårdsrocksband. Att de tidigare varit med i Melodisfestivalen (2 ggr) och har samarbetat med Peter Stormare är ingen hemlighet. Dynazty levererar fartfylld, energisk klassisk melodisk hårdrock.

Hysterica (Sw) – Stockholmsbaserade Hysterica bildades redan 2005 och har turnerat flitigt i Europa och uppträtt på Sweden Rock Festival och är aktuella för fler Festivaler under året. Vi är glada att kunna presentera dessa fyra tjejer till Stockholm Rocks den 22 juli. Ställ dig längst fram och headbanga är vår uppmaning!

Speltider kommuniceras så fort det är klart.