x

Stockholm Rocks - Summerfest 2016
Göta Källare
D. 2016.23.07 Kl. 16:00

Lördag den 23 Juli
Stockholm Rocks - Summerfest

Stockholm Rocks återvänder nu mitt i sommarvärmen! Denna gång blir det ett två dagars event den 22 och 23 juli på Göta Källare, Medborgarplatsen i Stockholm.

Klara Artister för lördag den 23 Juli:
Iron Savior(De)
Santa Cruz (Fi)
Reach(Sw)
Erik Grönwall(Sw)

Santa Cruz (Fi) - Finlands stolthet som turnerat med AC/DC, svenska Mustasch och spelat på stora festivaler runt om i världen återvänder nu till Stockholm. Det kommer blir bra gitarrspel och röj från scenen när de fyra grabbarna i Santa Cruz entrar scenen med sin energifyllda hårdrock.

Erik Grönwall (Sw) – Sångaren från hårdrocksbandet H.E.A.T. gör ett akustiskt soloframträdande innehållande personliga favoriter från H.E.AT, sin tid i Idol och annat som influerat och påverkat honom genom åren.

Reach(Sw) - Ludvig Turner kom från ingenstans in i Idol 2014 och spred en doft av glädje och rock till svenska folket. Sedan dess har det fortsatt under 2015 med hans band Reach med bland annat skivsläpp och ett 30-tal spelningar i Europa, och i februari släpptes precis en akustisk singel Tell Me samt Avicii covern – Wake Me som har över 2 miljoner views på Youtube.

Iron Savior(De) – Tysklands Powermetal-grupp nummer 1, sist de spelade i Sverige var sommaren 2012 och framträdandet fick lysande recensioner. Bandet har jämförts med storheter som Judas Priest och för all er som gillar Gamma Ray och Helleoween.

Speltider kommuniceras så fort det är klart.