x

Stockholm Rocks - Summerfest 2016, 2-dagars Biljett
Göta Källare
D. 2016.22.07 Kl. 17:59

2-dagars biljett: Fredag den 22 juli kl 18.00 & Lördag den 23 Juli kl 16.00

Stockholm Rocks - Summerfest

Stockholm Rocks återvänder nu mitt i sommarvärmen! Denna gång blir det ett två dagars event den 22 och 23 juli på Göta Källare, Medborgarplatsen i Stockholm.

Klara Artister:
Joe Lynn Turner (Us)
Dynazty (Sw)
Iron Savior(De)
Santa Cruz (Fi)
Hysterica (Sw)
Reach(Sw)
Erik Grönwall(Sw)

Fredag den 22 juli.
Joe Lynn Turner (Us) - Den föredetta Rainbow, Deep Purple och Yngwie Malmsteen sångaren återvänder till Stockholm efter några års frånvaro. Denna gång är sångarens framträdande fokuserat på de tre Rainbow albumen Difficult To Cure, Straight Between The Eyes och Bent Out Of Shape. Skivorna innehåller klassiker som I Surrender, Spotlight Kid, Can't Happen Here, Stone Cold, Death Alley Driver m fl. Kanske blir det även någon Yngwie Malmsteen och Deep Purple klassiker. En kavalkad av hårdrocks-klassiker utlovas.

Dynazty (Sw) – Med nya albumet Titanic Mass som släpptes nu i april och fått strålande recensioner tar de ytterligare kliv och etablerar sig som ett av Sveriges bästa hårdsrocksband. Att de tidigare varit med i Melodisfestivalen (2 ggr) och har samarbetat med Peter Stormare är ingen hemlighet. Dynazty levererar fartfylld, energisk klassisk melodisk hårdrock.

Hysterica (Sw) – Stockholmsbaserade Hysterica bildades redan 2005 och har turnerat flitigt i Europa och uppträtt på Sweden Rock Festival och är aktuella för fler Festivaler under året. Vi är glada att kunna presentera dessa fyra tjejer till Stockholm Rocks den 22 juli. Ställ dig längst fram och headbanga är vår uppmaning!


Lördag den 23 Juli
Santa Cruz (Fi) - Finlands stolthet som turnerat med AC/DC, svenska Mustasch och spelat på stora festivaler runt om i världen återvänder nu till Stockholm. Det kommer blir bra gitarrspel och röj från scenen när de fyra grabbarna i Santa Cruz entrar scenen med sin energifyllda hårdrock.

Erik Grönwall (Sw) – Sångaren från hårdrocksbandet H.E.A.T. gör ett akustiskt soloframträdande innehållande personliga favoriter från H.E.AT, sin tid i Idol och annat som influerat och påverkat honom genom åren.

Reach(Sw) - Ludvig Turner kom från ingenstans in i Idol 2014 och spred en doft av glädje och rock till svenska folket. Sedan dess har det fortsatt under 2015 med hans band Reach med bland annat skivsläpp och ett 30-tal spelningar i Europa, och i februari släpptes precis en akustisk singel Tell Me samt Avicii covern – Wake Me som har över 2 miljoner views på Youtube.

Iron Savior(De) – Tysklands Powermetal-grupp nummer 1, sist de spelade i Sverige var sommaren 2012 och framträdandet fick lysande recensioner. Bandet har jämförts med storheter som Judas Priest och för all er som gillar Gamma Ray och Helleoween.

Speltider kommuniceras så fort det är klart.