x

Avskedsturnén
Eskilstuna Comedy på Biografbaren
D. 2016.02.08 Kl. 20:30


Äta innan showen? Boka bord på Biografbaren 016-120040Avskedsturnén består av de fyra standupkomikerna Petter Bristav, Henrik Nyblom, Sandra Ilar och Carl Stanley som ger sig ut på sin absolut sista (och första) turné. Idén är enkel men briljant. 4 komiker, 4 standupframträdanden efter varandra. Välkomna på Avskedsturnen!PETTER BRISTAV

Petter Bristav är kanske mest känd som en av personerna bakom succépodden TSKNAS, men ståuppar också på landets största ståuppklubbar. Som komiker är Petter finurlig och testar gränserna för hur humor kan se ut. Västgötsk, charmig och väldigt rolig.SANDRA ILAR

Sandra Ilar är en ny komiker men har redan uppträtt på Sveriges största standupscener och hörts i Sveriges Radio och kända podcasts. Sandra Ilar är kompromisslös i sin ståupp. Med hög energi matar hon fram triader där tänkvärdheter varvas med det orimliga och ibland helt absurda. En form av aggressiv existentialism. Sandra gjorde en hyllad roast förra året som fick stort genomslag på Youtube.CARL STANLEY:

Ung, begåvad och har varit komiker hela sitt vuxna liv. Med stora framgångar på diverse Sociala medier har hans humor på senare tid blivit upptäckt av en större publik.HENRIK NYBLOM:

Komikern som du hört talas om om du hänger på småklubbar runt Hornstull. Han är en vilt experimenterande och fabulerande komiker som inte liknar något annat.