x

Norrköping Beer & Whisky | 18 & 19 Nov 2016
Mässhallen
D. 2016.18.11 Kl. 15:00


Den 18-19:e november 2016 slår vi upp dörrarna till premiären för Norrköpings egna öl- och whiskyfestival. Varmt välkomna!Under två hela dagar bjuder vi in till en trivsam helg med spännande dryckesupplevelser. Vi samlar de främsta och mest spännande leverantörerna och producenterna under ett och samma tak med målet att skapa med minnesvärd helg för alla öl- och whiskyentusiaster i Norrköping med omnejd.Till Norrköping Beer & Whisky Festival går det att köpa förköpsbiljett via tickster.comeller Upplev Norrköping och det går att lösa entré direkt i dörren under mässdagarna.Förköpsbiljetterna garanterar en plats på festivalen och du kan välja att lösa endagars- eller tvådagarspass. I alla biljetter ingår det ett provningsglas. Till festivalens första dag, fredagen den 18 november, går det att lösa biljett med student- och pensionärsrabatt. Du kan förköpa kuponghäften (värde 200 kronor) för att slippa kö till kupongkassorna. Med din kuponghäftesbiljett hämtar du dina kuponger i vår expresskassa. Men givetvis går det också bra att köpa kuponger på plats på mässan. OBS! Köpta biljetter och kuponger återlöses ej.VIKTIG INFORMATION

• Datum: 18 & 19 november 2016

• Var: Mässhallen i Norrköping

• Serviceavgift: Serviceavgift om 25 kr tillkommer på varje biljett för att täcka kostnader för biljettombud, administration m.m.

• Rabatter: För att student- och pensionärsbiljetter ska gälla krävs giltigt studentkort för studenter och giltigt intyg eller ålder över 65 år för pensionärer.

• Åldersgräns: 20 år, obligatorisk leg-kontroll.

• Övrigt: OBS! Köpta biljetter och kuponger återlöses ej.Mer information hittar du på norrkopingbeerwhisky.seVarmt välkomna!