x

Ale Möller Trio Med Stockholm Syndrome Ensemble-Change Music Festival
Tjolöholm Manegen
D. 2016.05.08 Kl. 20:30

Ale Möllers musikaliska värld är verkligen universell. Festivalens tema Enlightenment är som skapat för Ale. Hans nyfikenhet och fascination för alla sorters musik gör att han har en självklar plats på årets festival. Hans trio, bestående av de fenomenala musikerna Mats Öberg och Olle Linder, gästas under kvällen av medlemmar i Stockholm Syndrome Ensemble. Det kommer verkligen att bli en upplyst kväll av musicerande.
90 min

Den gränsöverskridande Change Music Festival är tillbaka 4-7 augusti 2016 i Kungsbacka, Varberg och på Tjolöholms slott. Öppenhet för nya idéer och experimenterande med olika konstformer är själva hjärtat av Change Music Festival. Årets tema Enlightenment belyser detta.

Festivalens konstnärlige ledare Simon Crawford-Phillips vill föra samman olika musikaliska och konstnärliga genrer. I samklang med Tjolöholms Slotts Jane Austen-satsning lyfter vi upp teman som frigörelse, upplysning och utveckling och presenterar artister och kompositörer i en unik blandning av sceniska uttryck.

För bokning av handikapplats och mer information kontakta Kungsbacka Turistbyrå 0300-834595.
OBS!! Kvarvarande biljetter säljs på plats.

All information om festivalen finns här
Change Music Festival

och här
Kungsbacka