x

I Trädgården Med Jane Austen-Change Music Festival
Tjolöholm Manegen
D. 2016.07.08 Kl. 15:00

Jane Austens utomhusvärld i musik och ord
Gå tillbaka genom tiden och frossa i Jane Austens värld. Följ med på en magisk promenad genom Tjolöholms ägor till tonerna av den tidens folkmusik, ord av Jane Austen och få samtidigt en inblick i hur mycket trädgårdsodling och natur betydde i det Austen skrev. Austenskådespelerskan Anna Madeley och riksspelman Lisa Rydberg följer med på färden.

Musikalisk botanisering i den vackra slottsparken med trädgårdsguide, Lisa Rydberg, violin, och texter av Jane Austen, upplästa av Anna Madeley
Lisa Rydberg & Anna Madeley
50 min

Den gränsöverskridande Change Music Festival är tillbaka 4-7 augusti 2016 i Kungsbacka, Varberg och på Tjolöholms slott. Öppenhet för nya idéer och experimenterande med olika konstformer är själva hjärtat av Change Music Festival. Årets tema Enlightenment belyser detta.

Festivalens konstnärlige ledare Simon Crawford-Phillips vill föra samman olika musikaliska och konstnärliga genrer. I samklang med Tjolöholms Slotts Jane Austen-satsning lyfter vi upp teman som frigörelse, upplysning och utveckling och presenterar artister och kompositörer i en unik blandning av sceniska uttryck.

Dagbiljett söndag 7/8 på Tjolöholm
Vuxen: 520kr

För bokning av handikapplats, dagbiljett och mer information kontakta Kungsbacka Turistbyrå 0300-834595.
OBS!! Kvarvarande biljetter säljs på plats.

All information om festivalen finns här
Change Music Festival

och här
Kungsbacka